Jagtscene, detalje. Flamsk 1600 talls gobelin i uld og silke. Rosenholm Slot ©

... tredive års erfaring med krævende fotografiske

opgaver – stillet til din rådighed!


Ruben Blædel har de sidste tredive år udført krævende fotografiske opgaver på museer, arkiver, gallerier og i private samlinger.

Stor erfaring med at håndtere uerstattelige antikviteter og arkivalier gør at vi kan udføre opgaver selv på vanskelige lokaliteter og af kostbare genstande.

Forsøg og atter forsøg har givet os en særlig fornemmelse for lys der får glas, guld og sølv og keramik til at funkle.

Stor Indsigt i design og arkitektur er forudsætningen for at kunne genskabe tredimensionalitet og geometriske former i en todimensional verden.

Kærlighed til mennesket og forståelsen for lys og skygge er en vigtig forudsætning, når et helt livs fortælling skal komme til udtryk i et enkelt ansigtsudtryk.

Glæden ved naturen og alle dens skabninger så man tryllebindes af morgendis, vingesus, løvfald eller et enkelt dådyr i skumringstimen er det der driver os når vi fotograferer landskaber, dyr og botanik.

I en tid hvor så meget er mainstream er det vigtig at skille sig ud - Studioworks kan gøre din fortælling i billeder både levende, fængslende og unik!

   

Vi råder over det bedste mobile udstyr, inden for kamera, optik og belysning, således at vi kan løse en hver opgave on-location. Vi arbejder i hele landet.

Billedbehandling foretages på 4k selvkalibrererende Eizo skærme og vi leverer billedpakker med både højopløselige 200 MB filer og diverse web-opløsninger, alt efter kundens behov.

Kunst og kulturhistoriske motiver